Ga naar de inhoud

Over ons

Over ons

Een luxe bloemen- en cadeaumerk, gespecialiseerd in boetiekontwerpen met een moderne Nederlandse flair.

Geboren uit een passie voor grensverleggend bloemdessin en luxe vakmanschap, is ons doel om van elke aankoop een unieke en luxueuze ervaring te maken.

Onze filosofie

Omdat we blijven groeien, willen we ervoor zorgen dat al onze producten zo duurzaam mogelijk zijn. We kopen onze bloemen van Britse en Keniaanse boerderijen en zetten ze terug in de gemeenschap. Alleen de allerbeste stelen worden zorgvuldig geselecteerd, gerangschikt en verpakt door onze zeer ervaren bloemisten die elk boeket liefdevol met de hand binden met een zwart satijnen lint, klaar om onze klanten te verrassen en te verrassen.

Naast recyclebaar karton en papier in onze verpakkingen, streven we ernaar dat alle elementen zo min mogelijk afval produceren – zonder dat uw bloemen in gevaar komen. We werken momenteel hard aan het zoeken naar manieren om dit mogelijk te maken voor onze toekomstige verpakkingen.

 

Stichting

Als we stelen uit het buitenland moeten kopen voor onze boeketten, kiezen we voor stelen die duurzaam zijn ingekocht. Een percentage van wat we betalen, wordt teruggegeven aan de lokale gemeenschap – dit omvat ook bijdragen aan het bouwen van nieuwe scholen.

We geven om waar onze bloemen vandaan komen, daarom werken we samen met Fairtrade-boerderijen die werknemers boven het gemiddelde loon betalen. Al deze boerderijen bieden goede arbeidsomstandigheden, gezondheidszorg, kinderopvang en onderwijs.